ANBI

For our foreign friends: The content of the ANBI tab provides information only useful to Dutch taxpayers and therefore has not been translated into English.

Stichting Dawa Sherpa is aangemerkt door de belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat houdt in dat:

Schenken aan Stichting Dawa Sherpa belasting voordelen geeft voor de schenker, mits deze belastingplichtig is aan de Nederlandse staat. Dit geldt voor zowel particulieren als voor bedrijven. Een schenking aan de stichting maakt mogelijk dat die schenking aftrekbaar is van de inkomstenbelasting en van de vennootschap belasting. Het totaal bedrag aan belasting moet toch betaald worden, maar door te schenken aan de stichting komt uw belastinggeld ten goede aan de Nepalese dorpelingen van Yarmasing, Duguna Gadi. Een mooie gedachte toch? Temeer omdat zij nog steeds te leiden hebben onder de gevolgen van de aardbeving van bijna drie jaar geleden.

ANBI_FC-150x119

Jaarrekening 2015

Om de jaarrekening te zien, klik op deze link:

jaarrekening 2015 Stichting Dawa Sherpa