BENEFIET KUNST EN DESIGN VEILING

gevolgd door Skype gesprek met Dawa Sherpa

15.30 – 19.00 veiling

eten en avondprogramma met
Jeroen van Vliet, Peer de Graafmachine, Second Harvest, Josemieke Segers en Carel Burghout, Paul Nas, Rocco Vermijs, Martin Peulen

Van 2 November t/m 7 November van 13.30 – 17.00

tentoonstelling van de werken op bovengenoemde locatie

Carolien Adriaansche, Ted Andriessen, Gijs Assmann, Maarten Baas, Deependra Bajracharya, Raymond Bakker, Theo Barten, Jan van den Berg, Arie Berkulin, Annelies Biesbergen, Joyce Bloem, Marius Boender, Paul Bogaers, Ellen Brouwers, Lily de Bruin, Gemma van de Bungelaar, Jes van der Bijl, Sigrid Calon, L.J.A.D. Creyghton, Johannes van Dam, Camille Dings, Cor van Dixhoorn, Jan Doms, René Donders, Anja Van Eersel, Maria van Ewijk, Studio Kiki van Eijk, Jacomijn den Engelsen, Huib Fens, Maarten Fleuren, André Geertse, Ton de Gouw, Marianne van Hest, Margot Homan, Toine Horvers, Pim Horvers, Richard Hutten, Hans Innemee, Claudy Jongstra, KitLing Jordens, Jan Karremans, Han Klinkhamer, Hanneke Klinkum, Geert Koevoets, Alexander Korsmit, Boudewijn Korsmit, René Korten, John Körmeling, Kunstfabriek Amsterdam, Theo Kuypers, Marjolein Landman, Pieter Latul, Marlies Lebesque, Ivo van Leeuwen, Karim Lessy, Hanne de Leuw, Jeroen de Leijer, Lex van Lith, Ana Luhulima, Studio Makkink en Bey, Eddy Manuhutu, Carola Mokveld, Willem van de Nadort, Hans Noordhoff, Marianne van Nunen, Maritée Onderdenwijngaard, Gerdien Wolthaus Pauw, Annette Paulsen, Martin Peulen, Carola Popma, Anna Reinders, Antoon Renders, Karin van der Riet, Maria Roosen, Ru van Rossem, Paul van Rijswijk, Marleen Rijvers, Leonie van Santvoort, Marjolein Schalk, Paul Scheepers, Karin Schreppers, Josemieke Segers, Lucas Silawanebessy, Roel Sloot, S. Lloyd  Trumpstein, Reinout van Vught, Emile Waagenaar, Marcel Wanders, Beatrijs van der Weijden, Lawrence Weiner, Tine van de Weyer, Niko de Wit, Caro van de Wijer, Pieter Zandvliet.